Review Flow Fitness Glider DCT250 Crosstrainer door Renske

Ik heb deze Flow Fitness Crosstrainer gekocht om de overtollige kilo’s na mijn zwangerschap kwijt te kunnen raken zonder dat ik daarvoor het huis uit hoef. Gebruik hem nu ongeveer een maand en ik vind het onwijs fijn dat hij zo stil is. Hierdoor kan ik ook zonder problemen in de avonden erop gaan staan zonder dat onze dochter daarvan wakker schrikt.

Ik heb voor deze uitvoering gekozen doordat ik hier veel goede reviews over las. Door het vele aantal programma’s hoeft geen enkele training hetzelfde te zijn en dat zorgt voor veel motivatie. Ook erg fijn dat er een ingebouwde meter voor de hartslag in zit, want hierdoor zie je ook echt vooruitgang in conditie. Mijn conditie meet ik regelmatig met het speciale programma wat op de crosstrainer zit. Erg leuk om te zien hoe snel je vooruitgang kunt boeken met dit apparaat.

Ik kan het iedereen (ook als je niet net bevallen bent) aanraden om dit apparaat te kopen. Lekker vanuit huis trainen voor de tv of met Netflix zonder dat iemand anders daar last van heeft. Vond de gratis montage ook erg fijn, want zelf ben ik niet zo handig. Hierdoor is deze crosstrainer ook zeker elke cent waard!

Bekijk het complete aanbod van Fitnessapparaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *