Trends 2018: Wearables

Iets wat eigenlijk vanaf 2017 al upcoming is zijn de wearables, of terwijl draagbare. Hierbij gaat het om sporthorloges en andere draagbare banden die je activiteiten kunnen meten. Het is bijna niet meer voor te stellen dat je een stukje gaat hardlopen zonder mobiel, armband of sporthorloge die bijhoudt hoeveel kilometer je loopt in hoeveel tijd. Tegenwoordig wordt het ook gebruikt tijdens een gewone fitnesssessie of een groepsles in de sportschool. Vooral door de koppeling die te maken is met je smartphone is het zo populair geworden. Je draagt een ‘wearable’, begint met sporten en na de tijd kun je precies al je activiteiten zien. Naast het aantal kilometers en de tijd kun je ook je calorieverbranding, je hartslag en je voortgang bekijken. Doordat de wearables alles opslaan, kun je je training bijvoorbeeld ook vergelijken met een training van een maand geleden. Op deze manier kun je je eigen voortgang goed bekijken. Deze draagbaren zijn ook te gebruiken tijdens het hardlopen, wandelen, fietsen en nog vele andere sporten.
Een mooi voorbeeld van een band waarmee je alle bovenstaande en nóg meer kan, zie je hieronder:

  • Polar A300 SportWatch €99,90
  • 24/7 registratie van gegevens
  • Geef accent van training aan: vetverbranding/conditieverbetering
  • Voer trainingsdoel in en krijg trainingsschema op maat
  • Krijg advies om je dagelijkse doelen te halen
  • Feedback over dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten
  • Calorieënverbranding meting
  • Koppeling met app op je telefoon
  • Contact met bekenden of je personal trainer via app

Bekijk ook deze blogs:
– Hometrainer
– Crosstrainer
– HIIT Workout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *