Kettlebell kopen? Onze top 3 Kettlebells

Wilt u een Kettlebell kopen? In dit artikel is een top 3 opgesteld om te kiezen voor de juiste kettlebell! In de top drie kettlebells zijn kettlebells vergeleken  die verschillen van elkaar op het gebied van prijs, materiaal en kwaliteit.

 

VirtuFit PVC Kettlebell - 8 kg

VirtuFit PVC Kettlebell – 8 kg

Van: €20,90,- Voor: €14,90,-
Materiaal: PVC
Gewicht: 8 kg

De VirtuFit PVC Kettlebell is onderscheidend van andere kettlebells vanwege de prijs, het materiaal en de comfortabele handvat. De 8 kg kettlebell is geschikt voor vele verschillende oefeningen en wordt gezien als het juiste gewicht als je begint met krachttraining. De PVC buitenlaag zorgt voor een bescherming van de kettlebell tegen beschadigingen als hij op de grond valt of tegen andere objecten botst.

Gymstick Pro Neopreen - 6 kg

Gymstick Pro Neopreen – 6 kg

€34,90,-
Gewicht: 8 kg
Materiaal: Neopreen

De Gymstick Pro Neopreen Kettlebell is een uitstekende kettlebell als je van plan bent om te beginnen met trainen. Deze kettlebell heeft een uitstekende handgreep die je veel controle en grip geeft tijdens het sporten. De neopreen afwerking zorgt ervoor dat de vloer niet beschadigd raakt. Bij de Gymstick Pro Neopreen kettlebell zit ook een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo’s waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren.  

 

VirtuFit Kettlebell Gietijzer 10 kg

VirtuFit Kettlebell Gietijzer – 10 kg

Van: €33,90 voor: €25,90,-
Materiaal: Gietijzer
Gewicht: 10 kg

De VirtuFit Kettlebell is gemaakt van gietijzer wat zorgt voor een goede comfortabele grip. Omdat de kettlebell gemaakt is van gietijzer is het geschikt voor alledaags gebruik en is de kettlebell ook erg duurzaam. Een nadeel is dat de gietijzeren buitenlaag kan zorgen voor beschadigingen aan objecten of uw vloer. De 10 kg is geschikt voor een man die net begint met trainen of een vrouw die al ervaring heeft met kettlebells.

 

Wilt u toch nog kijken naar andere kettlebells? Kijk hier om je kettlebell te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *